onsdag 28 januari 2015

beslutsångest!

Vi har bestämt kök. Vi har bestämt 'planlösning ' men vi kan inte bestämma oss för vitvaror! Hjälp! Köra de lite billigare alternativet med whirlpool grejer som vi fick bra rabatt på ihop med köket. Eller köra safe med husqvarna och asko men snäppet dyrare. Är det värt det? Whirlpool kanske har bra saker? Eller?

Fördel whirlpool - bra pris. Alla vitvaror i samma serie. Micro är som en miniugn med varmluft osv. Lampa som lyser i golvet från diskmaskin när den är igång (vi ska ha integrerad)

Nackdel whirlpool - vi vet inte hur deras grejer är. Ugnen är väldigt avancerad med mycket digitalt, krångligt att lära sig ock de kanske är mer som kan krångla då? Fläkten har lite sämre kapacitet.  Hällen som man fick på köpet kändes väldigt budget mot resten vi valt.

Fördel Gustavssons - vi vet vad vi får och de är bra märken.  Ugnen har självrengöring. Hällen hade mer funktioner jag skulle ha nytta av.

Nackdel -  nästan 10.000 dyrare. helt vanlig enkel Micro.

Nu när jag skälv skrivit upp allt så känner jag genast bättre för det ena.  Hur skulle ni gjort? Tankar? Snälla hjälp :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar