tisdag 18 juni 2013

vad vore livet utan fina vänner?!

Hade en trevlig helg! Becca kom på fredagseftermiddagen, då hade jag Tacos klar! :) Så käkade vi & tog de lungt en stund innan vi åkte på festen i Marka. Jag & becca tröttnade ganska tidigt, så vi fick skjuts hem runt halv 10 :)
Sen blev de lite donken ;)

Lördag skulle vi slappa sa vi, men blev rastlösa framåt lunch så åkte ut & hämtade upp Jenny i cabben & åkte upp till berget för lite pickik! :)
Sen handlade vi lite käk & åkte hem & gjorde grillspett, kött & grönsaker, med pommes till. Mums!!
Sen framåt slappade vi i soffan ett litet tag innan Becca gav sig hemåt!

Var supermysigt! :)

Kvällen hemma spenderades i soffan :)

Söndag, handlade, hjälpte mamma & pappa att lasta av kärran osv. Väldigt lungt :)
Igår, åkte ut till mamma & pappa ganska direkt efter jobbet för att fixa cabben! Dock var det fel reservdelar så dom kunde inte byta det! Men fick fixat lamporna iallafall! :)
Käkade middag där, fick spagetti med köttfärsås! Det har aldrig vart så gott, för jag har inte lagat det en enda gång sen jag flyttade hemifrån!! & det är drygt två år sen nu :)

Idag har vi fått massa gjort! Hämtade ut tapeten jag beställt på Spångsjö, beställde nya delar på Mekonomen, bokade service till volvon på Bilia. Sen åkte vi ut till torbjörntorp & hämtade rabarber! Sen va vi ute hos Rickards mamma & lämnade öl & drack kaffe! Sist men inte minst va vi på ica & skickade iväg paketet med de fel delarna :)
Så gött att fått så mycket gjort! Brukar inte hända här hemma annars ;)

Imorrn efter jobbet ska jag iväg & klippa mig!

Men nu ska jag göra mackor till imorrn, föna håret & sen ska jag krypa ner under täcket & kika på nån tecknad film! :)


Cabbetur! :) 

Hade två till kul bilder att visa, men min mobil vill inte skicka vidare dom till datorn, så får fixa med det en annan dag :) 

2 kommentarer: