måndag 9 maj 2011

I was born this way

Fick hem reklamblad från Jysk idag, fick syn på tvättkorgen jag spanat in länge, men som jag inte köpt för jag har tyckt den vart lite för dyr, att den va på rea! Så åkte in en sväng till stan & köpte en stor & en lite mindre i samma, nöjd! :)
Blev även en liten rosa slickepott & lite bestick på ÖB :)

Jaha de va längesen jag blogga ser jag!
I fredags var jag, Rickard & hans lillebror på bio, vi såg Fast And Furious 5, den var superbra! Så gillar ni de andra filmerna ska ni absolut se denna med! :)




I lördags hade Jenny sin 21årsfest! De va massa trevligt! Bev en sväng till Tidaholm med. Sen åkte jag hem till min tröööööööötta pojkvän som iaf va vaken när jag kom hem, men slocknade innan jag ens hunnit få av mig strumporna, haha :)
Sen igår så gjorde vi inte alls mycket & de va skönt :) Rickard trimmade lite i trädgården meda jag drack kaffe & solade ;)





På kvällen köpte vi ben&jerry glass & tittade på 4 år till, rekommenderar jag inte, men aa gillar ni svenska filmer så kanske ni tycker den är bra :)




Jaa det var väl allt för denna gången, jag håller på att bränna ut lite tvserieavsnitt till mamma & pappa. Blir sängen tidigt idag :) Hade!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar