söndag 4 december 2011

Jennies Laxwok!

4 laxfileer
1 påse classic wokgrönsaker
1 förpackning färska socker ärter 
ca 2dl grädde
1-2 dl sweet chili sås
svartpeppar, vitpeppar, chilipulver
1 paket nudlar

Koka vatten till nudlarna.
Skär laxen i mindra bitar & stek. Krydda.
När laxen i princip är färdig så tar ur den ur pannan. Häll i wokgrönsakerna & sockerärtorna. Låt steka en liten stund sen häller du tillbaka laxen i pannan.
Häll sedan i grädde & chilisås efter smak.
Låt puttra medans nudlarna kokar färdigt.

Klart! Blir supergott & riktigt krämigt med grädden!


Jag använde Icas laxfileer. Den är lite "sliddrig" så den passar bättre att ha i rätter än att bara steka i ugn som jag brukar göra, då använder jag en lite dyrare sort som är fastare & godare. Men som sagt, till såna här rätter är den utmärkt!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar