söndag 27 oktober 2013

Det är vattepumpen Gerd

Sov svindåligt igår natt igen. Gick upp vid 10 för att duscha, panik, vi har inget vatten!!
Rickard grejar & håller på men nej inget vatten!
Packar med oss kläder, handdukar & smink & åker hem till Rickards mamma för att duscha & göra oss iordning. Åker iväg till Götala herrgård utanför Skara & käkar smörgåsbord med hela hans familj & mormor & morfar! :)
Så mysigt & gott!
Sen när vi vart hos Rickards mamma en stund hänger alla med hit för att se om dom kan hitta nåt fel. De tror att det är vattenpumpen som gått sönder.. Kul! Så vi började ju tänka på att vi måste få ut en rörmockare som kan kolla på de om vi måste köpa ny pump. Kul tänker vi att slänga ut flera tusen på det nu när vi snart ska få kommunalt vatten.
Sen åker dom hem & vi går in, hmm svagt ljus på toaletten, i vardagsrummet & kyl & frys går bara på halvfart! Panik, byter kontakter till kyl & frys och drar in en från sovrummet & en från tvrummet så det inte händer nåt med dom. Vore ju kul om dom också pajade mitt i allt. Vi åker & köper nya proppar, nej det hjälper inte heller. Nu har stömmen helt dött från en av de tre faserna.
Vi ger upp & tänker vi får ta det imorgon!

Så idag efter Rickard ringt lite rådfrågande samtal ringer han & felanmäler hos Feab & hoppas på att det är nåt hos dom som gör att vi inte få ström! Så efter nån timme kom dom ut, precis efter mamma & pappa kommit hit med kaffe & kaka :)
Då visar det ju sig att en propp i deras huvudskåp gått! Åh nu funkar allt igen! Vilken lättnad !!
Så himla gött att de va en grej hos dom & inte allt det hos oss som vi trodde från början!

Nu har vi vatten & ström överallt igen ;)
Vad handikappad man blir utan vatten!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar